Szolgáltatásaink

Ügyfélszolgálat, ami profitot termel

Egy jól működő ügyfélszolgálat többet tesz, mint gondolnád. Nem csak a panaszokat fogadjuk. Bármikor elérhetőek vagyunk és megválaszoljuk az összes kérdést. Ezzel növeljük a befejezett vásárlások számát. Nem probléma, ha nekünk kell hívni az ügyfeleid, hogy fontos információkról értesítsük őket.

Piackutatás, ami aranyat ér

Ha ismered a vásárlóid, csúcsra tudod járatni marketing stratégiád és a piaci igényekre tudod igazítani következő terméked. Felkeressük neked célközönséged, és kikérjük korábbi vásárlóid véleményét. Ezzel olyan infókhoz jutsz, átláthatóan és rendezetten tálalva, amit már csak készpénzre kell váltanod.

Leadgenerálás, ami aláírt szerződéseket hoz

Adatbázisod igazi aranybányát rejt, de csak akkor ha folyamatosan bővíted és frissen tartod. Ránk az első hideghívásoktól egészen az időpontfoglalásokig számíthatsz. Értékesítőid felkészített és vásárlói szándékkal rendelkező érdeklődőket kapnak, egyenesen a naptárukba. Felpörgetjük a sales gépezeted friss leadekkel.

Robocall, ami tömegeket ér el

Tájékoztasd ügyfeleid közvetlenül telefonon a legjobb ajánlataidról, vagy a fontos újdonságokról, automatikusan. Előre felvett hangüzeneted egy nap alatt akár 100.000 emberhez is eljuttatjuk. Így az üzeneted módosítás és hiba nélkül, villámgyorsan ér célba. Erről természetesen pontos kimutatást is készítünk.

Kimenő hívások

Bejövő hívások

Tanácsadás

Így segítettünk a cégeknek

Dokutech Kft.

Megbízónk a Dokutech Kft egyik fő profilja a levegőtisztítás. Az új szolgáltatásukat a pandémia hívta életre. Azzal kerestek meg minket, hogy segítségünkkel bemutathassák a magánegészségügynek az új terméküket.

Tovább olvasom
Hervis

Hervis

A Hervis ügyfélszolgálatos kollégája egyik nap felmondott. A CTA harmadnapra komplett, jól működő rendszert biztosított.

Tovább olvasom

ComplexPress

Partnerünk félt, hogy lemorzsolódnak ügyfelei a hosszú kiszállítási idő alatt. A CTA hívásaival azonban messze felülmúltuk a tervezett átvételi arányt.

Tovább olvasom

NOVODATA Zrt.

Ügyfeleinket évente többször is felkeressük, hogy segítségükkel határozzuk meg többek között stratégiánkat. A teljes piackutatást kiszerveztünk a CTA-hoz.

Tovább olvasom

Prorom

Kihívást jelentett a több száz mozival való kapcsolattartás és a filmlemezek logisztikájának az ellenőrzése is, de a CTA gyors és hatékony segítséget nyújtott.

Tovább olvasom

Duna Logistic Kft.

Nagyon fontos a pontos és precíz tájékoztatás, mert hiánya a cég jó hírnevét veszélyezteti. Mióta a CTA-val dolgozunk, emiatt sosem kell aggódnunk!

Tovább olvasom

Ők már velünk dolgoznak