Szolgáltatásaink

Legyen professzionális Call Centered egyetlen ember felvétele nélkül. Magasan képzett, rutinos csapatunkkal és professzionális felszerelésünkkel minden feladatot megoldunk neked. Kerüld el a hosszú HR folyamatokat és a milliós beruházást. Nálunk mindent készen kapsz.

Ügyfélszolgálat, ami profitot termel

Egy jól működő ügyfélszolgálat többet tesz, mint gondolnád. Nem csak a panaszokat fogadjuk. Bármikor elérhetőek vagyunk és megválaszoljuk az összes kérdést. Ezzel növeljük a befejezett vásárlások számát. Nem probléma, ha nekünk kell hívni az ügyfeleid, hogy fontos információkról értesítsük őket.
Ügyfélszolgálat, ami profitot termel​
Piackutatás, ami aranyat ér​

Piackutatás, ami aranyat ér

Ha ismered a vásárlóid, csúcsra tudod járatni marketing stratégiád és a piaci igényekre tudod igazítani következő terméked. Felkeressük neked célközönséged, és kikérjük korábbi vásárlóid véleményét. Ezzel olyan infókhoz jutsz, átláthatóan és rendezetten tálalva, amit már csak készpénzre kell váltanod.

Leadgenerálás, ami aláírt szerződéseket hoz

Adatbázisod igazi aranybányát rejt, de csak akkor ha folyamatosan bővíted és frissen tartod. Ránk az első hideghívásoktól egészen az időpontfoglalásokig számíthatsz. Értékesítőid felkészített és vásárlói szándékkal rendelkező érdeklődőket kapnak, egyenesen a naptárukba. Felpörgetjük a sales gépezeted friss leadekkel.
Robocall, ami tömegeket ér el​

Robocall, ami tömegeket ér el

Tájékoztasd ügyfeleid közvetlenül telefonon a legjobb ajánlataidról, vagy a fontos újdonságokról, automatikusan. Előre felvett hangüzeneted egy nap alatt akár 100.000 emberhez is eljuttatjuk. Így az üzeneted módosítás és hiba nélkül, villámgyorsan ér célba. Erről természetesen pontos kimutatást is készítünk.

Kimenő hívások

Robocall, ami tömegeket ér el​

Bejövő hívások

Tanácsadás