Referenciák

Akiknek már nincs több gondjuk az ügyfélszolgálattal.

Ők mind bizalmat szavaztak nekünk

Ezt mondják, akik már velünk dolgoznak

CTA előtt egy kis családi cég kezelte a filmek szállítást, útvonalak megtervezését és a kapcsolatkezelést a mozik felé. Sajnos egyre több hibával dolgoztak. Ezért 2019-ben úgy döntöttünk, keresnünk erre egy alkalmas céget, a logisztikai partnerünk a complexpress ajánlása alapján jött a CTA.

Most már több éves együttműködés után is elmondható, hogy abszolút várakozásainknak megfelelő az együttműködés, hozzák a problémamentességet és mindezt kedvezőbb díjazásban, mint ha mi saját magunk csinálnánk.

Nagy Levente

Production Manager

Kiemelt ügyfélként kezelnek az első pillanattól, és egyből rámutattak arra a lehetőségre is, hogy milyen közös megoldással tudnánk növelni ügyfeleimnek nyújtott szolgáltatásaink volumenét és egyben minőségét. Attila nem csak az általam elmondottakra adott ajánlatott, hanem tovább gondolta az üzletem és új lehetőséget hozott a startégiánkba, hogy még jobbak legyünk általuk. Úgy jöttem el a tárgyalásról, hogy ilyen céggel és ilyen cégvezetővel akarok üzletelni. Ez már több mint egy éve történt és a mai napig, nagyon elégedett vagyok stratégiai partnerségünkkel.

Dobos József

Ügyvezető tulajdonos

Dunalogistic logó

Mi úgy tekintünk minden partnerünkre, mint egyfajta külső munkatársra, fontos volt, hogy olyan cég képviseljen minket, akiben maximálisan megbízunk, mivel ez egy multinacionális cég és a vásárlói telefonok esetében bennünket képviselnek. Bizalmunk lassan 5 éve töretlen a CTA csapata felé, maximális megelégedésünkre.

Maksi Gabriella

Brand és TradeMarketing Manager

Esettanulmányok

Ilyen hatással lehet a cégre egy profi call center.

Dokutech Kft.

Megbízónk a Dokutech Kft egyik fő profilja a levegőtisztítás. Az új szolgáltatásukat a pandémia hívta életre. Azzal kerestek meg minket, hogy segítségünkkel bemutathassák a magánegészségügynek az új terméküket.

Tovább olvasom
Hervis

Hervis

A Hervis ügyfélszolgálatos kollégája egyik nap felmondott. A CTA harmadnapra komplett, jól működő rendszert biztosított.

Tovább olvasom

ComplexPress

Partnerünk félt, hogy lemorzsolódnak ügyfelei a hosszú kiszállítási idő alatt. A CTA hívásaival azonban messze felülmúltuk a tervezett átvételi arányt.

Tovább olvasom

NOVODATA Zrt.

Ügyfeleinket évente többször is felkeressük, hogy segítségükkel határozzuk meg többek között stratégiánkat. A teljes piackutatást kiszerveztünk a CTA-hoz.

Tovább olvasom

Prorom

Kihívást jelentett a több száz mozival való kapcsolattartás és a filmlemezek logisztikájának az ellenőrzése is, de a CTA gyors és hatékony segítséget nyújtott.

Tovább olvasom

Duna Logistic Kft.

Nagyon fontos a pontos és precíz tájékoztatás, mert hiánya a cég jó hírnevét veszélyezteti. Mióta a CTA-val dolgozunk, emiatt sosem kell aggódnunk!

Tovább olvasom