Robocall

Tájékoztasd ügyfeleid hatékonyan robocallal

Automatikus kitelefonálás gyorsan, nagy tömeg számára.

Mit teszel, ha el kell érned ügyfeleid egy fontos üzenettel?

Küldhetsz nekik e-mailt és sms-t is, de egyik sem ér olyan hatékonyan célba, mintha megkeresnéd őket telefonon. Robocall szolgáltatásunk ebben nyújt tökéletes és személyre szabott segítséget.

Érd el, hogy mindenki tudjon róla

Rendre adódnak olyan események, mint egy különleges promóció, vagy egy fontos változás, amelyek kritikus fontosságúak, és gyorsan el kell jutniuk az ügyfeleidhez. Ehhez óriási erőforrások kellenének, ha mindenkit személyesen keresnél fel vagy egyenként hívnál fel. Van erre egy megoldásunk.

A személyes üzenet ereje, automatizálva

Képzeld csak el, hogy minden egyes ügyfeledet Te, vagy egy hozzájuk közel álló személy hangjával keresel fel telefonon. Mennyivel jobb élményt nyújt, mintha pár karakterbe sűrítve, egy SMS-ben kapná meg az információkat. De ha mégis SMS-t küldenél, abban is tudunk segíteni!

Velünk mindenkinek külön szólhatsz

Automatizált kitelefonáló szolgáltatásunk ötvözi az automatizáció gyorsaságát és a képzett operátorok személyes segítségét.

Akár 500.000 hívás egy nap alatt

Nagyobb adatbázisokkal is megbirkózunk, hiszen óránként akár 50.000 hívást is tudunk indítani.

Visszajelzéseket is gyűjthetsz

Ügyfeleidet akár a közleménnyel kapcsolatban kérdezheted is automatikusan. Telefonjuk gombjait használva válaszolhatnak.

Az operátorok is készenlétben várnak

Be tudjuk építeni az “operátor kapcsolása” funkciót, így aki szeretné, bővebb tájékoztatást is kaphat, vagy felteheti kérdéseit.

Értékes adatokat szállítunk Neked

A gombnyomással adott válaszokon kívül is rengeteg hasznos információt nyerhetsz egy ilyen kampányból. Már a hallgatási időből, végighallgatási arányból, interakciók nélkül is sokat megtudhatunk. Ezekről jelentéseket készítünk, hogy akát már a következő alkalommal felhasználjuk őket.

Spórolj időt és pénzt

Vajon mennyi időbe telne, hogy teljes ügyfélbázisoddal felvedd telefonon a kapcsolatot? Hány munkatársat kéne fizetned, hogy egy nap alatt 100.000 hívást tudjanak lebonyolítani? Robocall szolgáltatásunkkal sem éveket, sem súlyos milliókat nem kérünk tőled.

Senki nem marad információ nélkül

Adatbázis nagysága és az előzetes adatok alapján pontosan ki tudjuk számolni, hogy ha telefonos hívásokat szeretnél a kampány során, akkor hány operátorra lesz szükség, hogy minden kapcsolatfelvételt fogadni tudjuk. Így mindenki elégedett és kellően tájékoztatott lesz.

A CTA számokban

Vezetőként biztosan Te is a stabil és megbízható partnereket keresed. Íme pár adat, ami alátámasztja, miért bízhatod ránk fontos projektjeid.
0
tapasztalt operátor
0
órás készenlét
0 %
híváskezelés

Így voltak többen egy labdarúgó mérkőzésen a Robocallnak hála

2018-ban azzal fordult hozzánk az egyik NBI-es futball klub, hogy szeretne jó hangulatot és teltházas szurkolást a városi rangadóra. Ehhez a Robocall-t hívtuk segítségül.

A csapat és a szurkolók egyik nagy kedvencével készítettük el a felhívást, melyben mindenkit arra kért, látogassanak ki a stadionba és bíztassák a csapatot. Ezzel az üzenettel felhívtuk a labdarúgó klub adatbázisban szereplő összes telefonszámot, alig egy nap leforgása alatt.

Az eredmény több, mint 60%-os végighallgatási arány, teljes teltház és fantasztikus hangulat lett.

Mások is rendszeresen használják már szolgáltatásunkat:

A te vállalkozásod is egyedi, ezért az ajánlatunk is az lesz

Árazásunk egyszerű és átlátható, így pontos költségvetést tudsz készíteni. Igényedet pedig a legpontosabban egy személyre szabott koncepcióval tudjuk kiszolgálni.

Már látod is, hogy hol tudnánk neked is segíteni?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy munkatársunk személyesen vehesse fel veled a kapcsolatot, hogy minden részletet meg tudjatok beszélni.
Robocall