Esettanulmány

Nagy Levente

Beosztás

Production Manager
Mi volt a probléma, amivel megkerestél minket?
Filmforgalmazóként nagyon fontos számunkra a mozikkal való gyors és hatékony kapcsolattartás, illetve a filmjeinket tartalmazó külső merevlemezek (DCP-k) logisztikájának felügyelete. A Call to Action akkor jött a képbe egy harmadik fél ajánlására, mikor az előző logisztikai és kommunikációs feladatokat ellátó partnercégünkkel lejárt a szerződésünk – gyorsan nyilvánvalóvá is vált, hogy minél előbb szeretnénk elkezdeni velük az együttműködést.
Mi jelentette a kihívást ebben?
A munka során több száz mozival kell felvenni és tartani a kapcsolatot, amit eleinte tovább komplikál, hogy át kell(ett) szoktatni őket arra, hogy változott közvetett ügyintézőink személye, valamint (mivel minden filmünk mozik közti osztása más és más) a DCP útvonalakat is teljesen újra kell gondolni bemutatónként – szóval a CTA-ra nagy felelősség hárult, mikor belevágtunk a közös munkába.
Hogyan épült fel a közös projektünk?
Az „éles start” előtt több meetinget tartottunk, melyek során igyekeztünk megosztani a CTA-val azt a tudástárházat, amire szükségük volt ahhoz, hogy hatékonyan ellássák a rájuk bízott feladatokat. Mikor úgy véltük, hogy minden esszenciális információ átadásra került, szinte azon nyomban jöhetett a mélyvíz. Természetesen a kezdeti időszakban igyekeztünk monitorozni a munkát, hogy felmérjük, az elméleti alapok mennyire voltak gyakorlatba átülthethetők – szerencsére gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy szinte teljesen zökkenőmentes lesz a tranzíció.
Milyen lett a végeredménye a cégetekre nézve?
Összességében elmondható, hogy az utóbbi időszakban jóval világosabbá, transzparensebbé vált a cégünk kommunikációja a mozikkal és a szállítási feladatokat ellátó ComplexPress-szel, ebben pedig elvitathatatlan érdeme van a CTA profi munkájának.